• Sal-reh-4.jpg
  • Sal-sop-4.jpg
  • Sal-kok-2.jpg
  • Sal-reh-3.jpg
  • Sal-vra-2.jpg
  • Sal-sop-2.jpg
  • HVE.jpg
  • Sal-HVE-5.jpg
  • Sal-kok-3.jpg
  • Sal-HVE-4.jpg
  • Sal-reh-8.jpg
  • Sal-reh-6.jpg
  • Sal-reh-1.jpg
  • Sal-kok-1.jpg
  • Sal-sop-1.jpg
  • SAL-SAH-2-1.jpg
  • Sal-sah-1.jpg
  • Sal-HVE-6.jpg
  • Sal-reh-2.jpg
  • Sal-vra-1.jpg
  • Sal-vra-3.jpg
  • hve1.jpg
  • Sal-HVE-3.jpg
  • Sal-reh-5.jpg
  • Sal-reh-7.jpg
  • Yellow-conferece-room1.jpg
  • Sal-HVE-2.jpg
  • sal-sah-3.jpg

Velkommen til Danske Slotshoteller

Gastronomy Courses from Danske Slotshoteller

 

Gæster inviteres til kursus i finere madlavning i køkkenet, hvor de i løbet af et par timer får praktisk gennemgang og tilbereder maden fra råvarer til færdige retter.

Deltagerne deles i hold, der under køkkenchefens instruktion roterer mellem flere arbejdsområder.

Herefter kan deltagerne opleve vinsmagning og høre om borddæknings- og blomsterdekorationer.

Efter kurset færdiggør kokken maden inden den kan serveres i restauranten. 

Efter slot og deling i hold afholdes kurser fra 12 til 99 deltagere.

Pris for kurset: 295 kr. inkl. værktøj, råvarer og et glas vin. For flere detaljer, klik her.

Danske Slotshoteller

Nyheder fra Danske Slotshoteller

Søg

Sprog

UA-121235955-1