Fester på slottet

 Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet slotshotel.dk anvender ikke ”cookies” p.t., kun cookies fra tredjeparter.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

facebook.com
google.com
linkedin.com
twitter.com
youtube.com
deal.slotshotel.dk
royalclassic.dk
shop.manorhouse.dk
feriepartner.dk
nordsoenoceanarium.dk
skagen-tourist.dk
museumscenterhanstholm.dk
nationalparkthy.dk
visitaalborg.com
nordmus.dk
kunsten.dk
aalborgzoo.dk
aros.dk
boerglumkloster.dk
dengamleby.dk
moesgaardmuseum.dk
museumsilkeborg.dk
dagmar-skanderborg.dk
museumjorn.dk
kongernes-nordsjælland.dk
dnm.dk
esrum.dk
kronborg.dk
louisiana.dk
nationalparker-nordsjaelland.dk
dkbs.dk

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Danske Slotshoteller
Restrup Kærvej 10
DK-9240 Nibe
+45 98341888
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR. nr. 12771193

Senest opdateret d. 5/6-18.

  • Konfirmation +

    Pakke 495 kr. - 525 kr. Arrangement starter efter kirken, hvor gæsterne mødes på terrassen, hvis vejret tillader til velkomstdrink med mousserende vin. 3 retters menu. Se kokkens konfirmations menuer.  Drikkevarer afregnes efter forbrug.  Kaffe, te med kage serveres i stuerne.  - Betjening i det fulde tidsrum  - Leje af stuer og sale til at mødes, middag, kaffe og leg (momsfri)  - Festopdækning med friske blomster (standard)  - Planlægning og ledelse af arrangement  Tillæg Natmad fra 95 kr. Read More
  • Andre arrangementer +

    Rundvisning med fortælling om spøgelser og historie et glas vin eller sodavand i vinkælderen. 1 time 95 kr. (børn 65 kr). Vinsmagning med 5 smagsprøver og fortælling om vinene og stedet 1 time 125 kr. Børnefødselsdag 2½ time med velkomst i kælderen med Slotsburger og sodavand. Uddeling af medbragte gaver. Skatte- og spøgelsesjagt efter skat med slikposer til hver. Varm chokolade eller sodavand med kagemand Fødselsdagssang. Pris 195 kr. Reception & Souper Arrangement eftermiddag 3 timer. Buffet med stående servering af små spiser: Skaldyr, hjemmelavede pølser, sandwich, fyldte croissant, Tapas, canapeer og kage. Et glas vin, øl og vand. Kaffe, Read More
  • Aftenselskab +

    Pakke 525 kr. Velkomstdrink med mousserende vin 3 retters festmiddag serveret ved festdækket bord Aftenkaffe, te og sødt serveres i stuerne. Betjening i det fulde tidsrum Leje af stuer og sale til at mødes, middag, kaffe og evt. dans Planlægning og ledelse af arrangement Tillæg Natmad fra 95 kr. Lørdag aften 100 kr. Read More
  • 1

Nyheder fra Danske Slotshoteller

Søg

Sprog

UA-121235955-1