Parties

 Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet slotshotel.dk anvender ikke ”cookies” p.t., kun cookies fra tredjeparter.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

facebook.com
google.com
linkedin.com
twitter.com
youtube.com
deal.slotshotel.dk
royalclassic.dk
shop.manorhouse.dk
feriepartner.dk
nordsoenoceanarium.dk
skagen-tourist.dk
museumscenterhanstholm.dk
nationalparkthy.dk
visitaalborg.com
nordmus.dk
kunsten.dk
aalborgzoo.dk
aros.dk
boerglumkloster.dk
dengamleby.dk
moesgaardmuseum.dk
museumsilkeborg.dk
dagmar-skanderborg.dk
museumjorn.dk
kongernes-nordsjælland.dk
dnm.dk
esrum.dk
kronborg.dk
louisiana.dk
nationalparker-nordsjaelland.dk
dkbs.dk

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Danske Slotshoteller
Restrup Kærvej 10
DK-9240 Nibe
+45 98341888
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CVR. nr. 12771193

Senest opdateret d. 5/6-18.

Our historical castles provide the perfect setting for festive occasions. The beautiful rooms and elegant banqueting halls together with delicious food and fine wines, will make your event memorable for a long time for you and your guests.

The castles can arrange a number of events:

Danske Slotshoteler - Parties

  • Confirmation +

    5-6 hours party from the dinner start (for example 12-17:30). Welcoming drink with sparkling wine served in the park or in the living rooms 3-course spring inspired confirmation menu is served in the banqueting hall Coffee and tea with chocolate is served in the living rooms. Midnight snack. Price per Read More
  • Reception +

    8-9 hours party from the dinner start (for example 17:30 -02:00 a.m.) Welcoming drink with sparkling wine served in the park or in the living rooms 3 course festive dinner served in the rooms desired Morning coffee, tea with chocolate and cake is served in the living rooms. Midnight snack Read More
  • Evening Party +

    Package 525 kr. Welcome drink with sparkling wine 3 course party dinner served at the party-table Evening coffee, tea and sweets are served in the living rooms. Service throughout the evening. Rent of living rooms and halls to meetings, dinner, coffee and eventually dance Planning and management of events Surcharge: Read More
  • Wedding +

    The banqueting hall at the castle is created for romantic weddings. Arrive at the main entrance by horse-drawn carriage where the red carpet is rolled out. Guests are welcomed with a glass of champagne. Dinner is served at beautifully decorated tables under crystal chandeliers. Coffee is served in the saloons Read More
  • 1

Search

Language

UA-121235955-1