Prinsens Middag
Køkkenchefen tilbereder en 8-retters menu inspireret af historiske menuer fra slottets kogebog, der blev serveret for prinsens gæster ved festlige lejligheder.
- Jordkokkesuppe med baconcrumbles
- Smørristet Sandart fra søen med skind med sauce hollandaise
- Grøntsag hvid asparges i sæson eller brokolli terrin til andre tider
- Andebryst fra opdræt med mayo, friske urter og ristet hjemmebagt rugbrød
- Irsk kødkvægsculotte strækmodnet og langsomt stegt med rodfrugt og vildmosekartofler
- Bagt Camembert med syltede solbær
- Is-fragilite med flødeskum og skovbær
- Irish coffee med chokolade
Pris 998 kr.
Hovmesterens forslag til vinmenu:
- Reserve NV Brut Bernard Gaucher, Champagne
- Riesling Ritterberg Réserve, Alsace Frey-Sohler
- Limoncello shot
- Comte de Brully Roux Père & Fils Chardonnay, Bourgogne
- Chateau Bellegrave, Pauillac Bordeaux
- Amarone della Valpolicella DOCG Classico, Campagnola Verona
- Chateau Haut Mayne, Appellation Sauternes Cru Classé
- Avec til kaffen cognac, triple sec orangelikør eller chokoladelikør
Pris 798 kr.
Til øjnenes behag kan bordet dækkes med guldservice, sølvkandelagre, blomsterdekorationer og hånddyppede stearinlys. Servering kan aftales i separate spiselokaler.


