Prinsens Middag

Køkkenchefen tilbereder en 8-retters menu inspireret af historiske menuer fra slottets kogebog, der blev serveret for prinsens gæster ved festlige lejligheder.

  • Jordkokkesuppe med baconcrumbles
  • Smørristet Sandart fra søen med skind med sauce hollandaise
  • Grøntsag hvid asparges i sæson eller brokolli terrin til andre tider
  • Andebryst fra opdræt med mayo, friske urter og ristet hjemmebagt rugbrød
  • Irsk kødkvægsculotte strækmodnet og langsomt stegt med rodfrugt og vildmosekartofler
  • Bagt Camembert med syltede solbær
  • Is-fragilite med flødeskum og skovbær
  • Irish coffee med chokolade

Pris 998 kr.

Hovmesterens forslag til vinmenu:

  • Reserve NV Brut Bernard Gaucher, Champagne
  • Riesling Ritterberg Réserve, Alsace Frey-Sohler
  • Limoncello shot
  • Comte de Brully Roux Père & Fils Chardonnay, Bourgogne
  • Chateau Bellegrave, Pauillac Bordeaux
  • Amarone della Valpolicella DOCG Classico, Campagnola Verona
  • Chateau Haut Mayne, Appellation Sauternes Cru Classé
  • Avec til kaffen cognac, triple sec orangelikør eller chokoladelikør 

Pris 798 kr.

Til øjnenes behag kan bordet dækkes med guldservice, sølvkandelagre, blomsterdekorationer og hånddyppede stearinlys. Servering kan aftales i separate spiselokaler.